U-LANDSLAGSKEEPER KLAR FOR HAMKAM

Sander Østraat har signert en treårsavtale.

Annonse:

Haugesunds keepertalent, Sander Østraat er klar for HamKam Fotball. Klubbene ble enige om overgangen fredag, og 19-åringen har skrevet under på en avtale som strekker seg over tre år. 

- Eg er veldig stolt over å få muligheten i Hamkam, det virker som ein veldig fin klubb som vil utvikle seg vidare og som passer meg perfekt. Eg gleder veldig meg til å komme i gang på Hamar. Eg var jo nylig med til Tyrkia og fekk eit veldig fint inntrykk av spillergruppa og klubben generelt, sier stortalentet, Sander Østraat.

Sjefsspeider Jørgen Bjørn er veldig glad for at vi nå har Sander på Briskeby i årene som kommer og sier følgende om stortalentet: 

- Sander er en ung og eksplosiv keeper med bra størrelse. Selv har jeg hatt gleden av å trene han på landslag og har kun gode ting å si. Sander er rolig, ydmyk og jovial gutt utenfor banen, men en som tørr å stille krav og si ifra på banen. Han tikker av de riktige og viktigste boksene i retningen vi nå prøver å dreie oss inn mot.

Sander har også som alle andre unge spillere ting i spillet sitt han må jobbe med, men vi er helt sikre på at han vil ta store steg under ”Samba” sin ledelse og støe hånd. At Sander reiser til Spania på G19-landslagssamling nå på søndag sier noe om posisjonen og potensialet hans, og vi er veldig happy med at han nå er Kamerat!

Vi ønsker Sander hjertelig velkommen til HamKam Fotball!

William Ringen-Osnes og Sander Østraat. Foto: Jacob Nygaard HA
William Ringen-Osnes og Sander Østraat. Foto: Jacob Nygaard HA

 

Annonse fra Eliteserien: