HamKam - Aalesund FK 1-1 (0-0);

Scoringer: 0-1 Pål Alexander Kirkevold (73`), 1-1 Mamadou Diaw (82`).

HamKam (3-4-3); Lars Larsson Jendal - Fernan Faerron, Hasan Kurucay (julian Dunn, 46 min.), Vetle Skjærvik - Aleksander Melgalvis, Kristian Lønstad Onsrud, Morten Bjørlo (Jonas Rasen, 76 min.), Vegard Kongsro (Clement Bayiha, 62 min.) - Benjamin Thoresen Faraas, Jonas Enkerud (Pål Alexander Kirkevold, 62 min.), Emil Sildnes.

---------------

HamKam starter godt og setter grepet på kampen, og var nære på å ta ledelsen etter et par minutter når et skudd fra Kristian Lønstad Onsrud smeller ballen like over tverrliggeren til Sten Grytebust. Til tross for overtaket i omgangen maktet ikke hjemmelaget å sette ballen over streken.

I andre omgang var det de oransje gjestene som hadde mest ball, men de slet med å skape store sjanser på Lars Jendal i HamKam-buret. Hjemmelaget skapte også noen store sjanser underveis, og etter 73 minutter fikk Pål Alexander Kirkevold æren av å sette sitt første mål etter comebacket etter et meget godt forarbeid av Lønstad Onsrud. Gjøvik-gutten drar av 3-4 mann før han roer ned, ser opp og spiller ballen inn langs bakken med høyrefoten(!). Inne i feltet ventet måltyven og bredsiden ballen inn fra seks meter.

Åtte minutter før slutt utlikner gjestene ved Mamadou Diaw. Han får avslutte fra 13 meter og skyter ballen inn i nærmeste hjørne.