udahl

Udahl-hattrick mot Strømmen

HamKam - Strømmen IL 4-2 (1-1);

Treningskamp, HIAS

Scoringer: 0-1 Sundberg (26´), 1-1 Udahl (31`), 2-1 Udahl (52`), 2-2 Aasen (66`), 3-2 Udahl (68`), 4-2 Rasen (84`)

HamKam (3-5-2); Marcus Sandberg - Oskar Sangnes, John Olav Norheim (Opsahl 45`), William Kurtovic (Kongsro 45`) - Gard Simenstad, Oliver Kjærgaard, Tore Andrè Sørås (Utkilen 73`), William Osnes-Ringen, Jonas Rasen - Julian Gonstad, Henrik Udahl

----------------

Det som må anses som en bonuskamp ble i dag spilt på et vindfullt HIAS.

Et HamKam-lag med mange utskiftninger fra Marbella-kampene styrte stort sett hele kampen, men Strømmen viste seg å være farlige på overganger særlig i den første omgangen.

Kampens første mål ble scoret av bortelaget etter en ballmist foran HamKams sekstenmeter. Strømmens kaptein, Mathias Sundberg takket og bukket for muligheten og banket ballen i mål.

Fire minutter senere sørget Henrik Udahl for balanse i regnskapet da han satte inn 1-1 etter å ha vendt opp og sendt av gårde et skudd via en Strømmen-forsvarer og i mål bak en utspilt Strømmen-keeper. Resultatet sto seg til pause.

Etter hvilen tok HamKam ledelsen for første gang i kampen da Henrik Udahl satte inn sitt andre mål for dagen på straffe, før Strømmen utlignet til 2-2 med et flott langskudd et kvarter senere.

Det ville ikke Udahl ha noe av. Spissen satte inn 3-2 og fullførte hattricket med et hodestøt etter 68 minutter, før ungutten Jonas Rasen fastsatte sluttresultatet til 4-2 etter et flott forarbeid av Oliver Kjærgaard.

Neste kamp er 16.mars mot Sarpsborg08 på HIAS kl.15.00.