Unggutta på tur

VIDEO: Fra venstre ser vi Enok Naustdal, Arne Hopland Ødegård, Benjamin Thorsen Faraas, Jonas Rasen og Julian Gonstad. Alle fem er unge fremadstormende spillere i Kamma:

Annonse:

Det vokser stadig frem unge lokale talenter som får muligheten til å vise seg frem med de store gutta. På denne samlingen er Enok Naustdal (17), Arne Hopland Ødegård (19), Benjamin Thoresen Faraas (17), Jonas Rasen (18) og Julian Gonstad (16) med nedover til varmere strøk.

Stolte unggutter

Alle fem er en del av A-laget til HamKam, samtidig som de studerer og får god oppfølging hos Wang Toppidrettsgymnas på Hamar vest.

Jonas Rasen tar sats og saksesparker ballen over "nettet" under fotballtennisen tidligere i uken.
Jonas Rasen tar sats og saksesparker ballen over "nettet" under fotballtennisen tidligere i uken.

 - Som folk flest vet så er fotball en tidkrevende og krevende sport, og det kan være vanskelig og finne tid tid til og studere eller fullføre skolearbeid. Men samarbeidet mellom Wang Toppidrett Hamar og HamKam Fotball gjør at vi kan planlegge og organisere tiden på en effektiv måte, der vi kan finne balansen mellom fotball og skole, forteller ungguttene samstemte.

Ungguttene synes også det er stas å få være med å trene med A-laget å skaffe seg nye erfaringer.

- Vi setter stor pris på muligheten vi får her, hvor vi kan trene og lære av de beste i Innlandet. Det er også fin læring for oss å få ta del av denne treningsleiren for å skape relasjoner med hele laget, forteller ungguttene før de fortsetter med skolearbeidet som skal sendes inn og godkjennes av Wang Toppidrett.

Fine gutter 

Toppspillerutvikler Lars Brotangen er med til Marbella for å følge opp ungguttene og kommer med gode og konstruktive innspill som skal hjelpe dem til å bli bedre fotballspillere.

Lars Brotangen fokuserer på talentene i klubben.
Lars Brotangen fokuserer på talentene i klubben.

- Det er veldig fint, og veldig fine gutter å jobbe med. Vi bruker litt tid sammen, ser på video om ting vi kan jobbe med for å utvikle seg best mulig, innleder Brotangen.

Ønsker å bli gode 

Lars Brotangen er sammen med Chris Twiddy (sportssjef på Wang) og Håkon Kristiansen (trenger G19) med på å sette sammen en best mulig dag for våre talenter hvor man kombinerer skole og fotball. 

- De starter dagen på Wang Toppidrett før de drar til Briskeby og trener med A-laget. Før de er tilbake på skolen for å fortsette og studere andre ting enn fotball. 

Den tidligere Kamma-stopperen koser seg i sin nye rolle og har kun rosende ord å si om de kommende Kamma-heltene.

- Som jeg sa i stad, det er veldige fine gutter. Flinke til å stille spørsmål, og de har veldig lyst til å bli gode, da er det ekstra motiverende å jobbe med dem også, avslutter Brotangen.


Annonse fra Eliteserien: