Ungguttene med storseier over Brumunddal 2

Julian Gonstad og resten av unggutta sørget for 5-1 og målkalas på hjemmebane mot Brumunddal 2 tirsdag kveld:

HamKam 2 - Brumunddal 2 5-1 (2-0);

Briskeby, serierunde 7 i fjerde divisjon

Scoringer: 1-0 Julian Gonstad (18`), 2-0 Kristoffer Ring Voldhagen (25`), 2-1 Eirik Jacobsen (57`), 3-1 Julian Gonstad (62`), 4-1 Jonas Rasen (64`), 5-1 Hassan Suhail (80`).

Dommer: Jo Raabe, Lunderseter IL

Gult kort: Ingen.

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (4-4-2); Mathias Hagen Gundersen - Kristian Nordbye, Kristoffer Ring Voldhagen, Thorbjørn Kristiansen (Julian Høsøien, 84 min.), Hassan Suhail - Oskar Stenberg Øien (Emil Øverby, 70 min.), Arne Hopland Ødegård, Oskar Sangnes (Leo Haug Utkilen, 76 min.), Jonas Rasen - Julian Gonstad, Farzam Dadras (Olve Stenersen, 84 min.).

-----------------

Etter en rolig start på Briskeby hvor begge lagene kjente litt på oppgjøret satte Julian Gonstad i gang målshowet etter atten minutter.

Unggutten fra Skreia finner bakrommet og mottar en strålende pasning fra Kristoffer Ring Voldhagen. Angriperen tar med seg ballen elegant på en berøring før han lobber ballen over keeper som prøver å komme seg ut å avverge situasjonen.

Sju minutter senere øker Kristoffer Ring Voldhagen etter en dødbal. Et par headinger i feltet havner i beina på midtstopper som tupper ballen forbi keeper.

Tolv minutter ut i andre omgang reduserer tidligere HamKam-spiller, Eirik Jacobsen og skaper spenning i kampen igjen. Men dagens unge rekruttlag viste hvem som var på hjemmebane.

Julian Gonstad blir igjen spilt alene med keeper, avslutter hardt, på mål og ballen finner veien til nettmaskene fra 12 meter. Kun to minutter senere er Jonas Rasen på farten etter flott Kammas-spill. Unggutten får ballen fra Farzam og smeller til med venstrefoten. Kontant inn i garnet bak Dala-keeperen.

Hassan Suhail satte noe heldig inn spikeren i kista da Farzam Dadras svinger seg rundt i sekstenmeteren og fyrer av med venstrefoten. Treffer venstrebacken i rompa og ballen går inn ved stolperota.