- Uoppmerksomme

Gjestene fra Bergen tok tidlig taktpinnen i kampen og fikk trillet nok ball til at hjemmelaget ble lave fra starten. Julian Faye Lund redder oss to ganger tidlig i oppgjøret før HamKam drar frem et strålende angrep regissert av Kristian Lønstad Onsrud som spiller ballen elegant gjennom til Bjørlo som er alene med keeper. Vinkelen blir litt for skrå og keeperen litt for nære til at rogalendingen får omsatt det til et ledermål.

Kort tid senere kontrer gjestene inn kampens første mål. Hammersland finner Lorentzen inne i feltet som bredsider ballen kontrollert forbi en sjanseløs Faye Lund.

Rett før pause får Åsane en ny kontring og et nytt mål når Joakim Hammersland får en hel banehalvdel og boltre seg på. Alene med keeper gjør han ingen feil og øker ledelsen til 2-0 til bortelaget.

Etter pause var det bare et lag på banen. Både Enkerud og Eriksen har store nok muligheter til å utlikne, men det ville seg ikke for den til vanlig giftige duoen.

Hjemmelaget setter et voldsomt press på gjestene det siste kvarteret, og tre minutter ut i overtiden får innbytter Albert Berisha lønn for strevet når han vinner en sterk duell med keeper Jensen etter et flott innlegg fra Enkerud.

Etter målet var det fire minutter igjen av overtiden, og hjemmelaget var nære på å sette ballen over streken etter flere dueller inne feltet, uten hell. Dermed blir det sesongens første tap på hjemmebane da ballen ikke ville over streken på tampen.