Velkommen hjem, Vegard!

"Vegard Skogheim elsker Hamarkam", har Banden sunget både da han var spiller og trener. Nå vender Ridabu-gutten hjem til Hamar og HamKam, til byen og klubben han har et livslangt forhold til.

Annonse:

- Jeg har bokstavelig talt vokst opp i klubben og skulket skolen for å sitte sammen med gamle-kara på 11-kaffen som veldig ung, gliser Vegard Skogheim (56).

Inntil nylig var Skogen hovedtrener for Asker, nå har han skrevet under en treårsavtale med Kamma.

Formelt heter stillingen Koordinator for eksterne spillere og er noe klubben ikke har hatt tidligere. Noen av oppgavene har Knut Hagen fram til nå løst på en utmerket måte, og i tillegg er det andre oppgaver som klubben ønsker å bli bedre på.

FRAMTIDAS A-SPILLERE
Kort fortalt vil Vegard Skogheim blant annet få som oppgave å kartlegge unge talenter, som på sikt kan bli A-lagsspillere og framtidige salgsobjekter for klubben.

- Om talentene finnes i HamKams naboklubber er det helt fantastisk, men jeg vil lete etter de riktige typene i hele landet. For å lokke de mest spennende til Hamar og HamKam må Kamma, Wang Toppidrett og alle gode krefter sørge for at mange skjønner at veien til å bli toppspiller er kort og spennende i klubben vår, sier Skogheim og legger til at han allerede er i gang med forsiktig scouting og kartlegging av spillere.

LEDE G-14
I tillegg til scouting og kartlegging av unge spillere skal Skogheim følge opp en håndfull lokale spillere i andre klubber enn HamKam og lede G14 under nasjonale tiltak.

- Jeg gleder meg veldig til å starte og ikke minst jobbe for klubben min. Nå har jeg jobbet som hovedtrener en rekke år, men kjenner at det pirrer mer å jobbe med unge talenter. At det nettopp er HamKam som gir meg denne muligheten er perfekt, sier Skogheim som starter i jobben 1. januar 2023.

 

Annonse fra Eliteserien: