Velkommen til Briskeby, Moses

Moses Mawa (26) gleder seg både til å leke på vakre Briskeby og å vise fram egenskaper han tror klubbens supportere vil elske. Nå har spissen skrevet under på en kontrakt som gjør ham til Kamma-spillere i tre år framover.

Annonse:

- Kroppen føles fantastisk, sier nykommeren og kikker ut på sin nye hjemmebane. 

26-åringen har nettopp gjennomført den medisinske testen, underskrevet overgangspapirene og snakket seg gjennom sitt første intervju med lokalavisa.

- Egentlig liker jeg bedre å snakke med beina, smiler Moses og varsler følgende til alle som er glad i Kamma:

- Jeg en en rask spiss som truer bakrommet, kan skape sjanser ut av ingenting på egenhånd og er en naturlig målscorer, sier spilleren som kommer til å spille med draktnummer 10 på ryggen.

OSLO-GUTT
Det er Kristiansund BK og HamKam som har blitt enige om en overgang for spissen, som kom til KBK i 2021.

- Jeg er ekte Oslo-gutt og har tidligere spilt for både Vålerenga, Oppsal, Lyn, Holmlia og Kåffa, før turen gikk videre til Godset og KBK. En alvorlig akillesskade forrige sesong satte en midlertidig stopper for meg på banen, men nå er jeg virkelig på gang igjen, sier spilleren som torsdag har sin første trening sammen med resten av spillerne i grønt og hvitt.

KAMMA PASSER PERFEKT
- Allerede på min første dag har jeg merket at jeg kommer til en profesjonell og fin klubb, som definitivt kan få det beste ut av meg. Jeg tror HamKam og jeg kan bli en perfekt match, mener Mawa til HamKam.no og legger til at han som ung gutt husker at han var på Hamar og spilte turnering som ung VIF-gutt.

JAKOB FORNØYD
Kammas trener, Jakob Michelsen er naturligvis glad for å få Moses Mawa på plass.

- Moses har utfyllende kvaliteter og ferdigheter i forhold til de offensive spillerne vi allerede har i troppen og kan selvsagt være aktuell til å bidra allerede førstkommende søndag mot Brann, sier Michelsen.

Noen bilder fra hans første treninger:

Annonse fra Eliteserien: