Velkommen til kamp

Her kommer viktig informasjon foran hjemmepremieren.

Annonse:

Endelig er dagen her. Vi har gleden av å åpne dørene på Briskeby for første gang i Eliteserien denne sesongen. 

Kioskene er klare, spillerne er klare og verskapet er klart for å ta imot DEG.

Det er flere nyheter for året. Vi har blant annet fått inn Pepsi som partner, og har i den forbindelse omprofilert alle våre kiosker. Vi har også inngått partnerskap med ALI kaffe, som vil bli servert i alle våre utsalg og fasiliteter. Trygve Brovold er ny partner og leverandør på pølser. 

Markering for Akillas

Vår spiller, Archange "Akillas" Defrignan Mondouo gikk dessverre bort så altfor tidlig i februar, bare 19 år gammel. Spilleren hadde draktnummer 30, og i den forbindelse ønsker vi å hedre Akillas med ett minutts stående applaus da stadionuret passerer 30 minutter. 

Billettinformasjon

Vår nye tribune er dessverre stengt til denne kampen for hjemmesupportere. De som har kjøpt billett på de berørte plassene kan benytte seg av inngangen mot Vangsvegen, slusen helt til høyre på kortsiden. (Se bilde). Der kan dere vise billettene som er berørt og få tildelt nye i papirformat. De nye plassene vil være på Fredvang Nedre. Vi beklager ulempene dette medfører, men vi prøver å løse dette på best mulig måte og gi dere en så god opplevelse som mulig. 

Salkart 2023 pr. 03.07.2023.JPG
salkart

Nytt vaktselskap

Vaktsec er nytt vaktselskap på Briskeby. Det vil i den forbindelse være noen forandringer på innslipp. Vi håper på tålmodighet og forståelse for at dette er hjemmepremiere også for vakter og verter.


Velkommen til kamp!

Annonse fra Eliteserien: