Verdens vakreste drakt

At HamKam i utgangspunktet har en vakker hjemmedrakt er neppe noen hemmelighet. Nå er årets drakt for Gatelaget klar og Elias er ikke i tvil om at årets utgave er verdens vakreste Kamma-drakt!

Annonse:
Gatelagdrakta 2023.png

- Vi er stolte over at vi har fått muligheten til å inngå egne avtaler med ulike sponsorer, slik at inntektene går direkte til driften av laget vårt. Derfor er drakta både pen å se på, men også helt avgjørende for å sikre fotballtilbudet til Elias og alle hans lagkamerater, sier lagets leder Kai Kristiansen.

SPILLEFRI
Inneværende og neste uke har Gatelaget spillefri, men onsdag 24. mai skal draktene endelig brukes når Notodden kommer på besøk på Briskeby-

- Spillerne på Gatelaget har en haug med høydepunkter å glede seg til framover. Allerede 16. mai fyller vi opp bussen og reiser inn til Oslo og Vålerenga - HamKam. Så langt er 19 stykker påmeldt, forteller Kristiansen.

RBK-INVITASJON
Første helga i juni er Kamma-gjengen invitert til miniturnering i Trondheim søndag 4. juni.

- Vi reiser opp lørdag og er invitert til å se Rosenborg - Brann i toppserien, før vi møter Rosenborg, Ranheim og Rana til en miniturnering søndag. Turen avsluttes med å se Rosenborg - HamKam i Eliteserien søndag.

BERGEN VENTER
Som om ikke det er nok har Brann og Bergen invitert til Landsturnering 13. og 14. juni. Kamma skal selvsagt være med.

- Vi reiser over med fly og gleder oss vilt til årets høydepunkt. 29 lag er klare for turneringen i og rundt Brann stadion og det kommer til å bli kamp om plassene til å være med på flyet dit, sier Kristiansen som legger til at det er treningsframmøtet som avgjør hvem som skal få representere Kamma.

FOLKSOMT PÅ TRENING
Så langt denne sesongen har 55 spillere vært innom treningene til HamKam.

- Omtrent halvparten av alle disse trener stabil godt. Det betyr at vi har ei bred og flott spillergruppe. Siden vi er såpass mange kan vi sørge for at mange får spille kamper og turneringer i lagets splitter nye drakter, smiler Kai Kristiansen.
 

Annonse fra Eliteserien: