Onsrud mål mot Sogndal

- Vi har forrige kamp friskt i minnet

Vi har tatt en prat med en av vårsesongens viktigste spillere, Kristian Lønstad Onsrud i forkant av Sogndal-kampen.

Annonse:

Gutta er godt i gang med treningene inn mot høstsesongen og den tøffe bortekampen mot Sogndal førstkommende søndag. For Kristian er det godt å komme i gang igjen.

- Det har vært fint å komme tilbake på treningsfeltet etter en fin ferie. Samtidig er det godt å være tilbake i garderoben sammen med gutta igjen også, svarer Gjøvik-gutten på spørsmål om hvordan det er å være tilbake i trening.

Lønstad Onsrud er fornøyd med de øktene som har blitt gjennomført etter ferien, og da spesielt fornøyd med intensiteten gutta har lagt igjen ute på det varme kunstgressteppet.

- Første del av treningsuka har vært godt gjennomført. Mange økter med høy intensitet er gøy.

Det nærmer seg serierunde seksten borte mot Sogndal og gutta føler de er godt forberedt på oppgaven.

- Jeg føler vi er godt forberedt på hva vi kommer til å møte i helga. Vi har studert Sogndal på video, i tillegg til at hjemmekampen mot Sogndal før ferien sitter friskt i minnet.

- Først og fremst må vi klare å utligne Sogndal sitt duellspill. Vi må samtidig klare å ta tak i andreballen og tørre å spille vårt eget spill, det er da vi er best, fortsetter en offensiv Onsrud på spørsmål om hva som skal til for å dra hjem fra saftbygda med tre poeng.

Avslutningsvis spurte vi midtbanespilleren, som fyller 24 år nettopp på søndag, om hvordan det første halvåret på Hamar har vært.

- Det første halvåret i HamKam har vært veldig fint. Jeg har blitt tatt godt i mot av gutta og byen og trives veldig godt, avslutter Kristian Lønstad Onsrud til hamkam.no

Vi håper toppscoreren får en fin bursdagsfeiring på Fosshaugane Campus på søndag og ønsker lykke til. 

Annonse fra Eliteserien: