Viktig info før serieåpningen

Førstkommende lørdag kl. 18.00 tar HamKam i mot Stjørdals-Blink på Briskeby til serieåpning av OBOS-ligaen 2021. Her følger en del praktiske opplysninger rundt arrangementet:

Annonse:

Slik situasjonen er i Hamar nå er det åpent for 600 tilskuere på våre hjemmekamper, slik vi avsluttet forrige sesong. Skulle det komme endringer rundt antall gjester på utendørs arrangement, vil vi komme tilbake med mer info om det.

Det meste vil være som under fjorårets sesong.

  • Samarbeidspartnere og æresmedlemmer mottar mail med antall billetter de har blitt tildelt til det kommende oppgjøret.
  • De med sesongkort mottar både mail og pushvarsel i HamKam APPen om at billettene ligger tilgjengelige i HamKam APPen. De som henter billetten i APPen innen klokka 10.00 kampdag er garantert billett.
  • De som har klubbens Bragdmerke - og har betalt medlemskontingent for 2021 - vil også motta en mail med info i forkant av kampen. Dersom de svarer på mail innen angitt tidsfrist er også de garantert billett.

Føler du at du skulle mottatt en mail og er usikker. Sjekk søppelposten din. Det hender dessverre at noen eposter havner utenfor innboksen.

Det er fortsatt strenge restriksjoner vi må forholde oss til, også med kun 600 tilskuere på stadion. Disse skal deles opp i tre grupper med fire forskjellige innganger. På Briskeby betyr det at vi vil ta i bruk "gamle sittan" (Eidsiva-tribunen), kortsiden mot Vangsvegen og langsiden mot Fredvang Allé.

PS: Alle som kommer på kamp MÅ ha på seg munnbind til og fra arenaen. Munnbindet kan KUN være av da du er trygt plassert på ditt eget sete.  

Det blir IKKE billettsalg på stadion kampdag. ALLE billetter må kjøpes digitalt på nett eller via HamKam APPen.

Totalt vil vi selge 300 billetter foran hjemmekampene våre. Resterende 300 fordeles mellom sesongkortinnehavere, samarbeidspartnere, BriskebyBanden og æres- og bragdmedlemmer.

Billettsalget åpnes på mandag og invitasjoner til sesongkortinnehavere, bragd- og æresmedlemmer og VIP kommer samme dag. 

Billetter og sesongkort kjøpes i HamKam APPen eller ved å trykke her!

PS: Føler du deg syk eller "pjusk" ber vi deg  om å holde deg hjemme.

Disse inngangene benyttes:

Sesongkortinnehavere vil sitte på Eidsivatribunen med inngang fra Vangsvegen.

Inngang Eidsiva
Inngangen bak busstoppet ved Vangsvegen er inngangen til Eidsivatribunen.

 

De som kjøper de 200 billettene på Felt Nord i appen får eget felt på kortsiden mot Vangsvegen med inngang i hjørnet under storskjermen og vws siden av hovedkiosken. Billetter kjøpes i appen.

Inngang Vangsvegen
Inngangen til dem som har kjøpt billetter. Inngang i hjørnet under storskjermen.

VIP og æresmedlemmer vil i all hovedsak ha inngang i andre etasje i vårt nye klubbhus hvor det er gangbru over til sitteplassene på langsiden mot Fredvang Allé. Men pga. dagens situasjon rundt Covid19 kan det forekomme en midlertidig løsning på serieåpningen.

Inngang VIP
Inngang VIP-gjester.

Noe salg, inviterte spillere fra Yngres, familier og de med klubbens bragdmerke vil kunne sitte på Felt G med inngang under gangbrua mellom HamKam-huset og VIP-tribunen.

Inngang Felt G
Inngang felt G under gangbrua.

 

Annonse fra Eliteserien: