Scoringer: 1-0 Kristian Eriksen (15`), 2-0 Kristian Lønstad Onsrud (45`)

Gult kort: Kristian Eriksen (HamKam), Morten Renå Olsen, Jibril Bojang (Strømmen IF).

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Julian Faye Lund - Vetle Skjærvik, Steinar Strømnes, Hasan Kurucay - Aleksander Melgalvis, Kristian Eriksen, Kristian Lønstad Onsrud, Morten Bjørlo, Rasmus Lindkvist (Davod Arzani, 59 min.) - Albert Berisha (Niklas Rekdal, 89 min.), Jonas Enkerud.

----------------------------------

HamKam styrte store deler av oppgjøret i samtlige nitti minutter, men Strømmen var farlig frempå ved et par anledninger i første omgang på hurtige overganger. Kristian Eriksen var våken etter at Jonas Enkerud vinner ballen inne i feltet og får pirket ballen forbi Lillevik i Strømmen buret.

Kort tid etter ledermålet av Eriksen kontrer Strømmen og Bojang får avsluttet fra seksten meter. Skuddet treffer stolpen og går ut i farlig posisjon. Heldigvis for hjemmelaget blir den til slutt rensket bort av en HamKam forsvarer.

Like før pause får Kristian Lønstad Onsrud muligheten fra 17-18 meter etter et godt forarbeid av Aleksander Melgalvis ute på høyresiden. Onsrud banker til med venstrefoten og fortsetter å score mål mot Strømmen på hjemmebane.

Hjemmelaget hadde full kontroll på oppgjøret i andreomgangen. Det ble ingen flere nettkjenninger til tross for flere gode muligheter utover i omgangen.

Hør hva Kjetil Rekdal, Kristian Eriksen og Kristian Lønstad Onsrud sa etter 2-0 seieren: