Wang-spillerne forlenger med HamKam Kvinner

HamKam og Wang Toppidrett Hamar har et tett bånd. Sammen klarer vi å optimalisere forholdene for de som ønsker å gjøre det godt både på skole- og fotballarenaen. Også i år vil HamKam Kvinner ha en markant del av sin tropp bestående av spillere som går sitt skoleløp i Wang, og det er gledelig at de nå har forlenget sine avtaler med klubben.

Annonse:

I tillegg til allerede annonserte signeringer i Maria Hagen (OIL), Indira Sundgot (Asker) og Helene E. Jensen, som alle går i Wangsystemet, er følgende spillere med videre:

Andrea Skarseth

Back, ving-back og kant på venstresiden, har en følsom fot med flere assist-poeng i seg og godt pågangsmot. 2023-sesongen ble noe amputert med skader og sykdom, men Hamar-jenta bidro allikevel godt i 11 kamper, og er nå klar for nytt år og nye muligheter.

Marie Nordbye

Marie Nordbye.jpg

Den opprinnelige høyrekanten fra Hamar bekledde venstrebackposisjon gjennom store deler av 2023-sesongen. Er anvendelig, sterk som få, og er en meget ærgjerrig fotballspiller som slipper svært få forbi seg. 23 kamper og 2 mål ble fasiten i fjor.

Sigrid Wolla

14.png

Stoppertalent fra Stange SK som har vist hun evner å nøytralisere motstanderne i 2.divisjon i 2023. Solid fysikk og har tatt nivået imponerende. Mista kun én kamp forrige sesong, og noterte seg for 2 nettkjenninger. 

Linnea Camitz

7.png

Nok et stoppertalent, fra Bodø, kjent for sin evne til å spille av press og hard jobb mot å ta nye steg. Har levert solide prestasjoner gjennom hele sesongen, kun avbrutt av en hodeskade mot slutten av sesongen, og endte med 20 kamper og ett mål.

Julie Heggelund

Julie Heggelund 2.png

Også ei anvendelig Hamar-jente. 16-åringen kom fra Vang FL i juni, og debuterte med glans som innbytter mot opprykkslaget Odd på Briskeby få dager etter. Et hurtigtog med målteft som har tilpasset seg nivået raskt, noe fem mål på 16 kamper vitner om.

Tiril Grave

Tiril Grave 2.png

Tiril har gått gradene i Elverum Fotball, før hun i sommer valgte Wang Toppidrett og flytting fra Glomma til Mjøsas flotte bredd. En hurtig og offensiv back-type som villig er med framover i bana. Har vært fast inventar i Indre Østlands 2007-kull, som slo Oslo i siste kretskamp. Endte 2023-sesongen med fem kamper og gode bidrag på høstsesongen.

- Samarbeidet med Wang er for oss svært viktig og det er viktig at våre spillere har god tilrettelegging i sin hverdag. Det får de i Wang-systemet, og ved å ha hovedtrener Nathan som trener også der, sikrer vi også tett oppfølging av menneskene bak de ulike spillerrollene. En helhet som legger godt grunnlag for utvikling- og prestasjonskultur i vårt arbeid i vegen mot toppfotballen, avslutter en fornøyd Marius A. Overmo.

HamKam Kvinner og trenerteamet er glad for å ha med jentene videre i 2024. 

Annonse fra Eliteserien: