William Osnes-Ringen er kamerat

17-åringen har tidligere spilt i Lyn og kommer nå fra Vålerenga.

Annonse:

HamKam og William Osnes-Ringen er enige om en avtale som strekker seg ut 2026-sesongen.

Midtbanespilleren spilte 19 kamper for Vålerenga2 i PostNord-ligaen forrige sesong og står med flere aldersbestemte landskamper. 

William har valgt å spille med nummer 15 på ryggen.

GJORT SEG BEMERKET

Toppspillerutvikler Lars Brotangen er godt fornøyd med signeringen av 17-åringen.

William Osnes-Ringen
William Osnes-Ringen

- William er en teknisk god midtbanespiller med god forståelse for spillet. Han har gått en god skole hos Lyn og Vålerenga før han nå blir Kamerat. Han er en veldig fin gutt, som allerede har gjort seg bemerket på trening. Vi gleder oss til å se William fortsette sin utvikling sammen med oss de neste årene, meddeler Lars Brotangen.

KJEMPEFINE FOLK

Osnes-Ringen er veldig fornøyd med å bli en del av HamKam;

- Det er kjempefine folk både på- og utenfor banen. Det er høy kvalitet på medspillere og trenere. Jeg gleder meg til å kjøre på for HamKam i mange gode år fremover.

Han beskriver seg selv som en lagspiller med gode ferdigheter med ball. 

SKAL SKOLERES

Jørgen Bjørn deler mye av det samme som Lars og William når han skal beskrive HamKams ferskeste signering.

- William har trent med oss en periode og var også med oss til Tyrkia. Veldig fine ferdigheter med ball og forstår mye fotball. Nå skal han skoleres de i de defensive fasene av spillet og kommer forhåpentligvis ut av den skoleringa som en toveis midtbanespiller vi får glede av i fremtiden, innleder sjefsspeider Jørgen Bjørn før han legger til.

- Han er et stort talent, men også en veldig fin type utenfor banen. En type som har imponert hele teamet og som passer perfekt inn i retningen og kursen vi nå staker ut for fremtiden på Briskeby.

17-åringen som studerte på Valle Hovin VGS i Oslo melder også nå overgang til Wang Toppidrett her på Hamar.

- William starter på Wang Hamar og vi ønsker å takke Wang for et flott samarbeid i overgangsperioden til Hamar fra Oslo. Dette gleder vi oss til, avslutter Østerdølen.

Velkommen, William!


Annonse fra Eliteserien: